Verlenging maatregelen door Actiris in covid-19 context.

Als een of meerdere medewerkers van je inschakelingsorganisatie een overeenkomst heeft die gesubsidieerd wordt door het Bussels Gewest (geco-, DSP-, startbaanovereenkomst, inschakelingscontract), geniet men financiële hulp van Actiris. Actiris verlengt deze maatregelen. Dit om de continuïteit van diensten te kunnen verzekeren en om de impact van de huidige gezondheidscrisis op organisaties en werknemers zoveel mogelijk te beperken.De gesubsidieerde plaatsen die op 31/12/2020 ten einde lopen, zullen automatisch met 6 maanden worden verlengd zonder dat men hiervoor iets hoeft te doen. Opgepast. De DSP-maatregel stopt wel degelijk op 31.12.2020 en wordt niet verlengd. Hetgeen verlengd wordt is de aanwervingstermijn. Dat is goed nieuws!